English version of this website Versão em português deste web site Version française de ce site Web Versione italiana del presente sito Web   Internationale websites
Deutsche Version dieser Webseite Versión en español de este sitio Web Dansk version af denne hjemmeside Polska wersja tej strony WWW

Email versturen
 

Website lokalisatie en onderhoud


Home (only available in English)

Corporate information (only available in English)
 

Kan ik eenvoudig mijn producten en diensten promoten in het buitenland? Kan ik eenvoudig mijn producten en diensten promoten in het buitenland?

Ja en het vereist enkel een kleine investering om het te starten: lokaliseer uw website. Op exact dezelfde wijze als wij met deze webpagina hebben gedaan. Internet is de sleutel om de deuren van internationale markten naar uw bedrijf te openen. Het promoten en verkopen van uw producten en diensten vanaf, bijvoorbeeld, Rotterdam naar Breda, is net zo eenvoudig als ze verkopen naar Parijs of Londen.

 

Zijn specialisten nodig om een website correct te vertalen? Zijn specialisten nodig om een website correct te vertalen?

Als u goede resultaten wil boeken dan is het antwoord ja. Het voor elkaar krijgen dat uw dat uw website perfect functioneert in andere talen is niet zo makkelijk als een zakelijke brief of een handleiding van een product vertalen. Een website is een computer programma met al z´n bijbehorende technische complexiteit en het vereist specialisten in dit veld om zeker te zijn dat het goed functioneert en het geen constante hoofdbrekens veroorzaakt.

 

Is LH een conventioneel vertaalbureau?

Nee, onze specialiteit is de technologie. We zijn niet enkel een vertaalburo dat zich beperkt door als bemiddelaar tussen z´n honderden freelance vertalers en de klant te dienen, weinig meer biedend dan vertaalde teksten van bestanden die de klant aanlevert waardoor de werkelijke lokalisatie van het materiaal achterwege blijft. Wij voltooien het gehele traject waardoor we onze offertes eenvoudigweg niet kunnen calculeren op basis van het woordenaantal dat uw bestanden bevat.

 

Wat voor een ervaring heeft LH in dit veld? Wat voor een ervaring heeft LH in dit veld?

Onze 20 jaar ervaring in informatica en technologie biedt u de service van een wel gevestigd bedrijf waarop u kunt vertrouwen. Onze diensten op ander gebied, zoals programmeren, webpagina´s bouwen of grafisch ontwerpen, geven ons de mogelijkheid om verder te gaan dan het enkel vertalen van teksten en u een integrale oplossing te bieden, zodat u beschikt over uw webpagina die in diverse talen dusdanig werkt dat u praktisch niets hoeft te doen.

 

Welke kennis heb ik nodig om een opdracht tot vertaling van m´n website te plaatsen?

Als u ons de opdracht geeft, geen. Maak u geen zorgen als u het contact heeft verloren met de programmeurs die oorspronkelijk u website bouwden, of als deze zich in een constante proces van actualisatie bevindt. Wij zorgen voor het oplossen van de veelsoortige problemen die zich kunnen aandienen in het proces van de internationalisering op internet. Onder andere de volgende thema´s komen aan bod:

  • Vertaling van de website, onafhankelijk van welke technologische combinaties in deze gebruikt zijn (Flash, Javascript, PHP...);
  • Niet enkel de paginas lokaliseren, maar ook al het hieraan verbonden materiaal dat nodig mocht zijn (beelden, video´s, MySQL, Access databases...);
  • Actualisatie, onderhoud en, zo nodig, creatie van nieuwe paginas;
  • Migratie van uw web naar andere ISP´s, rekening houdend met de modificaties die nodig zijn zodat het compatibel is met verschillende programmeer technologiën vanwege verschillen in de platform van de server (Windows/Linux)...

Mischien begrijpt u de technische beschrijving van enkele van onze diensten niet, maar onthoudt dat u hierover niks hoeft te weten: geef ons eenvoudigweg de opdracht uw website te lokaliseren en wij zorgen voor de rest.

 

Hoeveel gaat het kosten om m´n webpagina door LH te laten lokaliseren?

Al onze diensten zijn binnen uw bereik voor een concurrerende prijs dankzij ons uistekend gekwalificeerde team en de binnenshuis ontwikkelde technologische tools.

 


© LH New Media

Logo LH
LH New Media
Monasterios de Suso y Yuso, 34. 2º
28049 - Madrid
Spanje
Tel.: +34 644454230
e-mail: lh-si@lh-si.com