English version of this website Versão em português deste web site Version française de ce site Web Versione italiana del presente sito Web   Internationale hjemmesider
Deutsche Version dieser Webseite Nederlandse versie van deze website Versión en español de este sitio Web Polska wersja tej strony WWW

Send e-mail
 

Lokalisering og vedligeholdelse af hjemmesider


Home (only available in English)

Corporate information (only available in English)
 

Kan jeg let reklamere for mine varer og tjenester i udlandet? Kan jeg let reklamere for mine varer og tjenester i udlandet?

Ja, og det kræver kun en lille investering at sætte det igang: lokalisering af Deres hjemmeside. Fuldstændig ligesom vi har gjort det med denne hjemmeside. Internettet er nøglen, som åbner det internationale markeds døre for Deres firma. At promovere og sælge Deres varer og tjenester fra f. eks. København til Aalborg er lige så let som at sælge dem til London eller Frankfurt.

 

Er det nødvendigt at bruge specialister til at oversætte en hjemmeside? Er det nødvendigt at bruge specialister til at oversætte en hjemmeside?

Hvis De vil have gode resultater, er svaret ja. At få Deres hjemmeside til at fungere perfekt på andre sprog er ikke så simpelt som at oversætte et forretningsbrev eller en brugsvejledning. En hjemmeside er et computerprogram men al den tekniske kompleksitet som det indebærer, og må udarbejdes af specialister i denne branche for at sikre at den virker korrekt og ikke bliver til en konstant hovedpine.

 

Er LH et konventionelt oversættelsesbureau?

Nej, vores specialitet er teknologien. Vi er ikke et simpelt oversættelsesbureau som begrænser sig til at optræde som mellemmand mellem sine hundredevis at freelance-oversættere og kunden, og som stort set ikke tilbyder mere end oversatte tekster i de filer som kunden selv sender, uden at tænke over materialets egentlige lokalisation. Vi tager os af hele lokaliseringsprocessen, og derfor begrænser vores priser sig ikke bare til en simpel udregning af det antal ord, som Deres sider indeholder.

 

Hvilken erfaring har LH på dette område? Hvilken erfaring har LH på dette område?

Vores 20 års erfaring i IT-branchen danner grundlaget for et veletableret firma, som De trygt kan stole på. Takket være vores arbejde indenfor andre områder, som programmering og kreation af hjemmesider eller grafisk design, kan vi gøre meget mere end bare at oversætte tekster, og vi tilbyder Dem en samlet løsning for at Deres hjemmeside kan fungere lige perfekt på flere sprog, uden at De behøver at gøre noget.

 

Hvad skal jeg vide for at kunne få min hjemmeside oversat?

Hvis De vælger at arbejde med os, ingenting. De behøver ikke bekymre Dem, hvis De har mistet kontakten med de programmører som i sin tid skabte deres hjemmeside, eller hvis denne skal opdateres løbende. Vi sørger for at løse de mange problemer, som kan opstå i kreationsprocessen af Deres internationale hjemmeside, og som for eksempel kan være de følgende:

  • Oversættelse af hjemmesiden, uafhængig af hvilken kombination af teknologier den er baseret på (Flash, Javascript, PHP...);
  • Lokalisering, ikke kun af siderne, men også af alt andet nødvendigt materiale (billeder, videoklip, Access-databaser, MySQL...);
  • Opdatering, vedligeholdelse og kreation af eventuelle nye sider;
  • Flytning af Deres hjemmeside til andre ISP'er, uden at glemme de ændringer, der kan være nødvendige for at den kan fungere med andre programmeringsteknologier på grund af variationer i serverplatformen (Windows/Linux)...

Måske forstår De ikke denne tekniske beskrivelse af vores tjenester til bunds, men husk at De ikke behøver at vide noget om alt dette: bare overlad arbejdet til os, så tager vi os af det hele.

 

Hvor meget vil det komme til at koste hvis LH lokaliserer min hjemmeside?

Alle vores servicer er inden for Deres rækkevidde, til en konkurrencedygtig pris, som vi kan tilbyde takket være vores veluddannede personale og vores eget teknologiske værktøj, udviklet her i firmaet.

 


© LH New Media

Logo LH
LH New Media
Monasterios de Suso y Yuso, 34. 2º
28049 - Madrid
Spanien
Tlf.: +34 644454230
e-mail: lh-si@lh-si.com